Sun Sun

OVER ONS

Gegevens 

RC de Lichtstad
St. Trudostraat 1A
5616 GA Eindhoven
040-2525928 
 

RC de Lichtstad

Rolschaatsclub de Lichtstad is al ruim 50 jaar een begrip in de internationale en nationale rolhockeywereld. Onze club bestaat uit enthousiaste en fanatieke leden, vrijwilligers en toeschouwers. De afgelopen jaren hebben onze dames-, heren- en jeugdteams vele successen behaalt in de diverse competities. In de toekomst willen wij onze successen verder uitbouwen en de continuïteit van Rolhockey in Nederland op hoog niveau handhaven. RC De Lichtstad is actief in de Duitse en Nederlandse competities en heeft ook al jaren enkele spelers in het Nederlandse Team.

 

Accommodatie

RC de Lichtstad beschikt over een eigen accommodatie en rolschaatsbaan in het centrum van Strijp in Eindhoven. In deze accommodatie worden vele activiteiten georganiseerd en is bijna dagelijks open. Ook andere verenigingen zoals (zaal)voetbalteams, ijshockeyteams en inline hockeyteams maken regelmatig gebruik van onze accommodatie.

 

Rolhockey

Rolhockey is in Nederland een relatief onbekende sport, maar internationaal gezien is dit een bloeiende sport voornamelijk in Spaans & Duitstalige landen. Om op dit niveau te kunnen acteren is RC de Lichtstad voortdurend op zoek naar financiële middelen om te investeren in haar teams. Uiteraard willen wij de sport laagdrempelig houden en zijn wij voortdurend op zoek naar sponsors om de sport betaalbaar te houden.

 

Investering

Al voor een kleine investering kunt u onze vereniging sponsoren. Zo willen wij ook voor onze sponsoren de sport laagdrempelig houden.

 

Sponsoring RC de Lichtstad de mogelijkheden: 

Bordreclame

Busreclame op onze spelersbus

Stickerreclame op hockeystick per team

Shirtreclame voor- of achterkant

Broekreclame achterkant

Trainingspak & Tasreclame

Sponsorpakket = Hoofdsponsor van één of meerdere teams d.w.z. reclame op alle kleding van één team: Shirt, broek, trainingspak, tas, stick en gratis bordreclame in hal, banner op website & sticker op spelersbus

De Vrienden van RC de Lichtstad

Presentatie op de website inclusief link naar eigen website

Deelname Sponsorbingo Loterij

Sponsoring op maat

 

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met Dave Smulders: 06-12623279 of

mail: dsmulders1976@gmail.com 

ninebits